Засідання кафедри - вирішуємо актуальні питання

26 січня 2021, 16:22

 Сьогодні відбулось спільне засідання кафедр теплоенергетики, вищої математики і фізики. У засідання взяв участь директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження професор В.В. Каплун.

 

 

Віктор Володимирович чітко виклав позицію директората щодо особливостей організації навчального процесу в умовах пандемії. Зокрема він наголосив на необхідності особистісного підходу до студентів та спрямування зусиль педагогічного колективу на покращення якості як освітнього процесу в цілому, так і випускних кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів.

В цьому аспекті зав. кафедри вищої математики Н.Г. Батечко запропонувала підключати викладачів математики до керівництва дипломами, що суттєво може підвищити наукоємність цих робіт. Пропозицію Ніни Григорівни активно підтримав зав. кафедри теплоенергетики В.Г. Горобець.

Також співробітники кафедр ознайомилися із запропонованим графіком навчального процесу у весняному семестрі.

 

Директор ННІ пообіцяв допомогу викладачам у вирішенні питань поєднання очних та дистанційних форм навчання, наприклад, у вигляді організації робочих місць для проведення он-лайн занять у навчальному корпусі №8.

Загалом зустріч була цікавою та інформативною.

Доцент кафедри теплоенергетики

 

О.В. Шеліманова

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook