Зі шкільного лісництва на університетську лаву – амбітні плани абітурієнтів-лісівників

18 січня 2021 року

  Сьогодні наші гості – слухачі підготовчого відділення НУБіП України Михайло та Марія Михайленко, школярі Жукинського учнівського лісництва Київської області.

  - Маріє, Михайло, на яку спеціальність плануєте вступати?

  Марія: Планую вступати до університету на спеціальність «Садово-паркове господарство». Чому? Мабуть, тому що дуже люблю працювати з рослинами, наводити свої порядки у власному саду так, щоб тішило око.

  Михайло: Для себе я обрав спеціальність «Лісове господарство». Під час навчання у шкільному лісництві ми неодноразово висаджували ліс у своїй місцевості, знайомились з особливостями роботи професії лісівника. Мені це дуже подобається, особливо робота на природі. Так як в нашому районі є лісгосп, то думаю, що проблем з працевлаштуванням не буду мати.

  - Чим вас зацікавив НУБіП ?

  Марія: НУБІП зацікавив гарною навчальною базою, чудовими викладачами і дружніми студентами. Будучи ученицею Жукинського шкільного лісництва неодноразово відвідувала навчальний заклад на екскурсіях та днях відкритих дверей, під час яких і визначилася з професією.

  Михайло: Під час екскурсій до університету дуже сподобався ботанічний сад і клас під відкритим небом, де можна вільно навчатися, якщо дозволяє погода.

  Марія і Михайло: З дитинства наше життя завжди було пов'язано з лісом і ми вступили до шкільного лісництва. А обрали НУБіП України – бо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі з обраних нами спеціальностей! Університет захоплює своєю історією, традиціями, матеріальною базою, а найголовніше він дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації

Михайло, Маріє, бажаємо успішного проходження ЗНО і з 1-го вересня 2021 року

очікуємо в лавах студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України!

Розмову вела
завідувач кафедри лісівництва Наталія Пузріна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook