Олімпіада для вступу 2021: успішний старт реєстрації та активна підготовка до проведення І туру

13 січня 2021 року
    НУБіП України здійснює підготовку за 44 спеціальностями, більшості з яких надається підтримка, особливістю якої є участь у Всеукраїнській Олімпіаді, що дає унікальну можливість отримати до 20 додаткових балів до оцінки сертифіката ЗНО з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала і є ключовим при вступі на місця державного замовлення.

    11 січня 2021 року успішно стартувала реєстрація для участі у Всеукраїнських олімпіадах Національного університету біоресурсів і природокористування України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти. Реєстрація для участі відбувається шляхом заповнення Google-форми за наступним посиланням  https://surl.li/ipgh та буде тривати до 19 березня 2021 року.

    Перший тур буде проведено 1-7 квітня 2021 року. Учасники, які наберуть більше 75 балів, допускаються до участі у другому турі, що пройде 23-25 квітня 2021 року. Обидва тури Олімпіади передбачають дистанційну участь за базі платформи Olympus.

    Сертифікат про участь в Олімпіаді покращує конкурсний бал вступника при вступі, максимально збільшуючи шанс для отримання бажаної рекомендації на безкоштовне навчання. Для порівняння, у 2020 році близько 300 учасників Олімпіади вступили до НУБіП України на місця державного замовлення.

    Тож, майбутній наш Вступнику, використай час, проведений на карантині з користю! Не зволікай – мерщій переходь за посиланням https://nubip.edu.ua/node/29143!

    Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].


Оргкомітет
з проведення Всеукраїнських олімпіад
НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook