Професійне самовизначення учнівської молоді

28 грудня 2020 року
Профорієнтаційна робота традиційно займає важливе місце в діяльності викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, оскільки вона поєднує сьогодення учнів з їхнім майбутнім, а саме сприяє їх професійному самовизначенню. Слід зазначити, що забезпечення професійного самовизначення учнівської молоді має діагностико-рекомендаційний характер, що дозволяє зробити профорієнтацію не формальною, а дієвою, продуктивною. Важливо сприяти визначенню особистої позиції учнів щодо аналізу власного професійного спрямування.
Другий рік поспіль к.е.н., старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристина Драмарецька проводить профорієнтаційну роботу серед учнів 10 та 11 класів спеціалізованої школи I-III ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу з метою зацікавлення учнів вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Під час зустрічі 22 грудня 2020 року Кристина Павлівна надала старшокласникам інформаційні матеріали, продемонструвала презентацію про умови вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України та переваги навчання студентів на факультеті аграрного менеджменту зокрема. Повідомила учнів про можливості навчатися за кордоном за «подвійним дипломом», навчання в англомовних групах, проходження навчальних та виробничих практик у вітчизняних організаціях та за кордоном.
 
 
У ході бесіди викладач розповіла про студентське дозвілля. Оскільки дана школа має художньо-естетичного спрямування, а учні - талановиті, креативні особистості, тому особливо зацікавила можливість і далі розвивати їхні захоплення в нашому університеті.

     Зустріч була позитивною, школярі активно долучалися до діалогу та висловили зацікавленість у навчанні на факультеті аграрного менеджменту. Висловлюємо щиру подяку керівництву спеціалізованої школи I-III ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу, та всім, хто сприяв проведенню профорієнтаційної роботи.

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook