Дніпропетровська область: ліквідовано пожежу в екосистемі (ВІДЕО)

20 липня 2020 року

9 липня о 14:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу поблизу вулиці Закам’янка у місті Марганець.

За вказаною адресою направлено відділення 33 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику, рятувальниками встановлено, що на відкритій місцевості, неподалік житлового масиву, горить суха рослинність. Вітром вогонь розносило у різних напрямках, площа займання збільшувалась, їдкий та густий дим відносило до проїжджої частини. Аби якнайшвидше усунути загрозу розповсюдження вогню, додатково було залучено ще одне відділення пожежно-рятувального підрозділу. Так, завдяки злагодженим діям, рятувальникам вдалось приборкати вогняну стихію.

Пожежу локалізовано о 15:25 та ліквідовано о 16:40. Вогнем знищено суху рослинність на площі 4 га. До гасіння займання залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Шановні громадяни! Швидкість поширення вогню по сухій рослинності надзвичайно висока, тому локалізувати такі пожежі на відкритих територіях вкрай тяжко. Через відсутність під’їзних шляхів рятувальникам дуже нелегко своєчасно дістатися на місце загоряння. Ускладнює гасіння й відсутність поблизу пожежних вододжерел. Тож, вкрай важливо вчасно сповістити вогнеборців про пожежу. При перших ознаках виникнення займання негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

22.jpg21.jpg

 ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

 Джерело:  https://www.dsns.gov.ua

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook