Вітання з Новим Роком!

31 грудня 2020 року

Шановні колеги! Хочу користати з нагоди і ще раз, у старому році, подякувати усім Вам і кожному зокрема, нашим дорогим студентам! Ми здолали важку, марафонську дистанцію і до фінішу прийшли переможцями, а зараз у нас є усі підстави для того щоб радіти своїм успіхам і впевнено дивитись у майбутнє! Кожен із Вас для мене Герой, бо усі Ви своєю працею, знаннями, досвідом, інтелектом, небайдужістю і повною самовіддачею довели це, пройшовши дві акредитації, здійснивши надскладний набір на навчання в умовах карантину і пандемії, здобули друге місце у рейтингу серед 116 кафедр університету. Ми маємо найкращих і найталановитіших студентів, якими по праву можемо пишатись, і це підтверджують загальнонаціональні конкурси наукових робіт та всеукраїнські олімпіади.

Справжність людини проявляється на крутих поворотах життя! Високосний рік став для багатьох важким випробуванням через свою складність і напруженість, непередбачуваність і тривожність. У той же час, ми з Вами живі і здорові, сподіваюсь усе гаразд із нашими близькими і рідними, маємо досягнення, будуємо плани на майбутнє, плекаємо певні надії і сподівання щодо Нового 2020 року. Я гадаю, цього досить для простого людського щастя. Ми розуміємо, що не усе у нашій волі і владі, тому резонно подякувати вищим силам, за успішне завершення 2020 року! Залишимо, в якості «дару», у старому році усе те, що нас обтяжує фізично і духовно! Входьмо у новий рік з добрими намірами, чистими помислами, мирними серцями і мудрими думками!

Кожен новий рік це, якоюсь мірою, повернення у безтурботне дитинство. Ми часто, як діти, очікуємо подарунків, сподіваємось на краще майбутнє, з інтересом вдивляємося у перспективу і хочемо бачити там своє щастя! Дай Боже, дорогі, дорогі друзі, щоб ми, глибоко в душі, завжди залишались дітьми, вірили, надіялись, сподівались, докладали зусиль і своєю працею досягали бажаного! Щоб нам і нашим рідним і близьким у новім році вірно служило сильне, биче здоров’я, якого вистачить на те, щоб насолодитись життям, любити, поважати, цінувати, плідно, і з задоволенням, працювати, творити, винаходити, збирати щедрий врожай на ниві професійної діяльності та в особистому житті, надалі перемагати, мріяти і досягати нових вершин! Нехай кожного із нас у 2021 наполегливо переслідує успіх, а наша робота приносить достаток, процвітання нам і нашим родинам! Здійснення мрій і сповнення бажань, дорогі колеги і студенти! З Новим роком!

З повагою Руслан Сопівник

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook