Зимова сесія в онлайн режимі

30 грудня 2020, 0:55

       Дистанційне навчання не завада для того, щоб належно працювати, як викладачам так і студентам. Всі навчальні заклади світу отримали важке випробування пов’язане з пандемією. Тому така ситуація вимагає максимальної сконцентрованості, відповідальності і що важливо поваги та розуміння один до одного.

        Не зважаючи на все, студенти спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» 1-4 курсу, та магістри 1 та 2 р.н отримали належні знання, що знадобляться їм в подальшій роботі у рибній галузі і не тільки. Підводячи підсумки результатів роботи викладачів кафедри гідробіології та іхтіології, можна сказати про те, що всі справилися зі своїм завданням і провели заліки та іспити на високому рівні.

      На платформах Cisco Webex, Zoom, Meet були прийняті заліки з таких дисциплін як: «Гідробіологія», «Іхтіологія». «Методика досліджень у рибництві», «Рибальство» а також іспити з дисциплін: «Методики рибогосподарських досліджень», «Водна токсикологія», «Теоретичні основи рибництва», «Акваріумістика», «Біоресурси гідросфери та їх охорона», «Гідроекологія», «Екологічна фізіологія та біохімія гідробіонтів», «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності». До зустрічі в аудиторіях…


Доцент кафедри гідробіології та іхтіології
Алевтина Базаєва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook