Обговорення освітніх програм

 

Обговорення 2023

16.03.2023   

Профіль освітньої програми підготовки бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Профіль освітньої програми підготовки бакалаврів за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я»

Профіль освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології»

Профіль освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології»

Профіль освітньо-наукової програми "Нутриціологія" для вступників 2022 року

Профіль освітньо-професійної програми "Нутриціологія" для вступників 2022 року (заочна форма)

Профіль освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація» для магістрів спеціальностіі 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»

 

Навчальний план підготовки бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Навчальний план підготовки бакалаврів за спеціальністю 229 "Громадське здоров'я" 

Навчальний план освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології»

Навчальний план освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології»

Навчальний план освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація» для магістрів спеціальностіі 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»

 

Зауваження та пропозиції до проекту направляти до 10.04.2023 року  електронною  поштою за адресою: [email protected] 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook