Новорічно-бібліотечні приємності: фонд бібліотеки поповнюється новими книгами

28 грудня 2020 року

    Зазвичай, передноворічний період для наукової бібліотеки сповнений святкових несподіванок та приємних подарунків, і 2020 рік не став винятком. В останній місяць року ми отримали передсвяткову приємність – надійшли нові книги, що були придбані через процедуру тендерних закупівель. Це 64 назви навчальної і 59 назв художньої та мотивуючої літератури (повний перелік цих видань: Додаток 1 та Додаток 2).
   Декілька місяців поспіль бібліотекарки нашої книгозбірні аналізували новинки книжкового ринку та ретельно відбирали книги, що необхідні саме для наших читачів. Це досить непроста та відповідальна справа, особливо що стосується відбору сучасної художньої і, так званої, мотиваційної літератури. Адже для бібліотеки пріоритетним завданням є забезпечення своїх читачів максимально сучасними та цікавими виданнями. Маємо надію, що всі новинки, які ми пропонуємо, шановні читачі, вам сподобаються. А вибрати є з чого!

    Загалом, у 2020 р. до бібліотеки надійшло 5204 примірників нових видань, а бібліотечний фонд станом на 01.12.2020 р. складає понад 1 млн. 27 тис. примірників документів. Щороку науково-педагогічні працівники університету передають до нашої книгозбірні власні видання: підручники, навчальні посібники, монографії. У 2020 р. наша бібліотека отримала в подарунок 1553 примірника таких видань, тож щиро дякуємо нашим дарувальникам!
   Водночас, ось уже впродовж трьох років за підтримки керівництва університету видавничий відділ здійснює якісний друк навчальної літератури, необхідної для навчального процесу, а до відбору таких видань теж долучаються наші бібліотекарки. Тож, у грудні наукова бібліотека поповнила свій фонд 220 примірниками (7 назв) новинок, авторами яких є науково-педагогічні працівники нашого університету.
    Вцілому, у 2020 р. наша книгозбірня отримала 19 назв (690 примірників видань), що були надруковані за кошти університету.

    Наводимо перелік та кількість нещодавно отриманих видань:

  1. Ветеринарне забезпечення бджільництва: навчальний посібник / В.М.Литвиненко. – К.: НУБіП України, 2020. – 302 с. - 25 примірників.
  2. Управління санацією і банкрутством: навчальний посібник / Н.П. Резнік, М.О. Самофалова, А.М. Слободяник, О.М.Саковська. – К.: НУБіП України, 2020. – 431с. - 25 примірників.
  3. Labor safety and life protection: підручник / Л.Е. Піскунова, В.І. Бондарь. – К.: НУБіП України, 2020. – 280 с. - 35 примірників.
  4. Інженерний захист та підготовка територій: навчальний посібник / Є.А. Бакулін, І.А. Яковенко, В.М. Бакуліна. – К.: НУБіП України, 2020. – 212 с. - 25 примірників.
  5. Management accounting: навчальний посібник / Л.В. Гуцаленко, О.М. Колеснікова, І.М. Лепетан, У.О. Марчук, Л.В. Мельянкова. – К.: НУБіП України, 2020. – 338 с. - 25 примірників.
  6. Сівозміни: підручник / С.П. Танчик, І.Д. Примак, Д.В. Літвінов, Л.В.Центило. – К.: НУБіП України, 2019. – 352 с. – 30 примірників.
  7. Практикум з гербології: навчальний посібник / М.П. Косолап, М.Ф.Іванюк, І.Д. Примак, А.А. Анісимова, А.І. Бабенко. – 2019. – 930 с. – 55 примірників.

   Ще одним подарунком для нас стало отримання «Великої економічної енциклопедії України» у 25 томах від Всеукраїнської Асоціації «Інклюзивного реабілітацйного соціального туризму» в пам'ять про його віце-президента Лепського Владлена Володимировича. Сподіваємось, що довідникова інформація даного багатотомнику енциклопедії стане у нагоді науково-педагогічним працівникам та студентам нашого університету.

    Також нагадуємо про новий сервіс нашої бібліотеки «Що почитати?». Клікайте тут, заповніть невеличку анкету і ми порадимо вам книгу для вашого настрою. Підберемо для вас не тільки книги, що є в науковій бібліотеці, а й порадимо, де можна безкоштовно завантажити сучасну українську та зарубіжну прозу чи поетичні твори.
      Отже, запрошуємо всіх, хто має можливість в нинішніх умовах, завітати до бібліотеки та отримати прекрасну книгу чи підручник для читання в святкові вихідні чи на канікулах.
     На завершення, вітаємо усіх з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим. Нехай у наступному році всі ваші мрії збуваються без обмежень!

Кіщак Тетяна,
директорка наукової бібліотеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook