«Голосіївська ініціатива 2020»: ремонти тривають!

17 грудня 2020 року
     У другу декаду грудня, продовжуючи виконувати програму розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020», ремонтно-будівельна бригада зайнялася ще одним черговим об’єктом – 4-м гуртожитком. Тут передбачено ремонт підлоги коридорів на всіх поверхах. Загалом це 1112 квадратних метрів. Паркет, який давненько вже віджив своє, перекриваємо плитою ОСБ, на яку вкладатимемо сучасний лінолеум.

  

  

     Цікавлюся, чи не доцільніше було б відреставрувати старий паркет? Аж ніяк, певен бригадир Михайло Субота. Якщо порівняти вартість поточних робіт власне з вартістю такої реставрації – це всього 30 відсотків необхідних на ремонт коштів. Тобто університет зекономить 70 відсотків і ці кошти можна буде використати на інших об’єктах.

  

     Маємо небезпідставну надію, що ремонт не затягнеться, долучається до розмови завідувачка гуртожитку Любомира Дулиба. Аби максимально пришвидшити процес, оселили ремонтну бригаду в одній з наших кімнат. Тож робочий день починається удосвіта. А завершення залежить від надходження необхідних витратних матеріалів.

 

 

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook