ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

14 грудня 2020 року

 

IMG 6451     8-9 грудня відбувся захист магістерських робіт студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування».  

     Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти оцінювала екзаменаційна комісія під головуванням д.е.н., професора НУБіП України Василя Савчука.

Також до її складу ввійшли завідувачка кафедри обліку і аудиту Світлана Герчанівська, доцентки цієї ж кафедри Ореста Боднар та Оксана Качмар і секретар – старша викладачка Ірина Стемковська.

      В зв’язку з карантинними обмеженнями захист проводився в змішаній формі – очно та онлайн режимі.

     Захист розпочався з привітального звернення до магістрантів професора Василя Савчука та декана факультету Любові Яреми.

3AEB0CA9 E57A 4E9F 80EF 63D02ACA99AB     Тематика магістерських робіт спрямована на вивчення актуальних питань організації та методики бухгалтерського обліку, складання фінансової звітності за вимогами НП(С)БО або МСФЗ, аналізу, контролю та оподаткування суб’єктів господарювання.

     Представлені для публічного захисту магістерські роботи мали елементи наукової новизни і практичної значимості та підтверджували здатність магістрантів самостійно виконувати наукові дослідження, що ґрунтуються на отриманих теоретичних знаннях і практичних навичках.

1     Результати досліджень магістрантів були висвітлені у матеріалах науково-практичних конференцій в Україні та за її межами, в збірниках наукових праць.

     Оголошуючи результати захисту магістерських робіт, голова та члени екзаменаційної комісії відзначили, що студенти продемонстрували вміння аргументувати власні пропозиції, приймати інноваційні рішення, а також високий науково-професійний рівень підготовки.

2962D568 8F61 4F36 AC75 895BC7BB8DDBНайкращими визнано захисти магістерських робіт Іванни Соколовської (керівник – д.е.н., професор Мирон Жибак), Мар’яни Феняк (керівник – д.е.н, професорка Наталія Петренко), Любомира Ригайла (керівник – к.е.н., доцентка Оксана Сливінська). Рішенням екзаменаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікацію магістра з обліку і оподаткування.

Вітаємо наших магістрів з успішним завершенням важливого етапу навчання та бажаємо подальших успіхів і самореалізації!

Світлана Герчанівська,
завідувачка кафедри обліку і аудиту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook