Щодо виробничих практик за кордоном для студентів

10 грудня 2020 року
     У зв’язку з надходженням запитів від студентів щодо порядку організації проходження закордонних практик відділ міжнародних відносин інформує: університет сприяв і сприятиме студентам у різноманітних формах міжнародної мобільності, включаючи виробничу/літню практику на підприємствах, з дотриманням відповідних правил і процедур та узгодження з навчальним процесом.

     З причин карантину питання щодо переліку програм/підприємств, де проходитимуть виробничу (літню) практику студенти університету весною/літом 2021 року відкладено на розгляд ректорату в січні 2021 року.
     Порядок участі і реєстрації студентів визначається: Положеннями про академічну мобільність; Положенням про участь студентів НУБіП України у міжнародних програмах навчально-виробничих практик та виробничого стажування за кордоном; Наказом №264 від 15.06.2005 р. Про затвердження положення про проведення практики студентів аграрних вищих навчальних закладів України за кордоном.
     Університет співпрацює з тими базами практик, з якими укладено угоду про співпрацю та відповідно до якої підприємство (база практики) гарантує збереження життя і здоров’я студентів практикантів.
      Всі рішення щодо практики студентів будуть прийматися також з урахуванням карантинних обмежень в країні проходження практики та рекомендацій МОЗ України щодо відвідування країн червоної та зеленої зон.

  

     Бажаючі студенти можуть подати відповідні анкети та отримати зразок необхідних заяв за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/1755. Окрім того зареєструватися можна в робочі дні з 900 до 1700 години (кім. 109, корпус № 3) та зареєструватись у списку бажаючих.

     Після затвердження програм на 2021 рік усім зацікавленим студентам буде повідомлено про подальший порядок оформлення документів та участі у програмах виробничих практик за кордоном.


Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook