Організаційна година по-новому

7 грудня 2020, 22:44

   Незвично відбувалася організаційна година на кафедрі гідробіології та іхтіології в листопаді 2020 р. на першому курсі разом із групою скороченого терміну навчання зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» під керівництвом двох кураторів доцента Рудик-Леуської Н.Я. та старшого викладача Халтурина М.Б.

     До студентів на он-лайн конференцію прийшли гості із військової кафедри (учасники АТО). Полковник запасу старший викладач Безгінов Віктор Миколайович та полковник запасу голова ПМК 1 старший викладач Журбенко Валерій Юрійович. Надзвичайно цікаво представляли студентам військову кафедру та її роль в НУБіП України.

    Студентам дуже сподобалося, задавали багато запитань, на які відразу ж отримували відповіді. Дискусія відбувалася дуже активно. По завершенню орггодини наших студентів Валерій Юрійович запросив вступати на військову кафедру, а по завершенні її отримати військове ззвання.

     Наставники академічних груп 4 курсу доценти Марценюк Н.О. та Марценюк В.П. організували онлай-кураторську годину, яка була присвячена питанням підготовки студентів до здачі єдиного державного іспиту з іноземної мови. Студенти цікавилися організацією підготовчих курсів з іноземної мови на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, як вони зможуть вступати у 2021 році в магістратуру.

       Єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) до магістратури з 2021 року буде обов’язковим для всіх спеціальностей.

      Марценюк Н.О. порадила студентам пройти на сайті освіти пробне тестування та визначити рівень володіння іноземною мовою, активно займатися підготовкою до здачі єдиного державного іспиту з іноземної мови.

Доцент кафедри гідробіології та іхтіології
Хижняк М.І.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook