Виробнича практика Магістрів 1 року економічних спеціальностей

7 грудня 2020 року

Згідно оновленого графіку навчального процесу з 25.11.2020 магістри 1 року навчання розпочали проходити обов'язкову виробничу практику на науково-дослідних господарствах НУБіП України. Першими заступили Полякова Тетяна спеціальність 071 "Облік і оподаткування" та  Ігнатенко Іванна спеціальність 051 "Економіка", які обрали для проходження практики Навчально дослідене господарство "Ворзель" НУБіП України, у смт. Ворзель.

  

 

На підприємстві дівчатам спочатку провели інструктаж з охорони праці, потім ознайомили з господарством через невелику екскурсію, розповіли про господарство його спеціалізацію та специфіку виробництва. Потім головний бухгалтер та економіст господарства надали можливість студенткам обрати напрям роботи в тій сфері яка їх найбільше цікавить та відповідає темам їх магістреських робіт. Ознайомились з первинною документацією господарства, основними регістрами обліку, звітністю господарства за минулі роки. Головний бухгалтер господарства Дударенко Н.С. показала на прикладі господарства як здійснюється інвентаризація та ведеться облік з використанням 1С Бухгалтерія, а також ознайлмлення з електронною формою подання податкової звітності "M.E.DOC". 

 
 

Умовами практики, кервіництвом та персоналом господарства вони задоволені і дуже раді, що їм випала така нагода для удосконалення своїх навичок. 

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook