Всеукраїнський молодіжний конкурс інноваційних проєктів розвитку туризму на сільських територіях

4 грудня 2020 року

 Організатори конкурсу:
● ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні»
● Кафедра країнознавства та туризму географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка
● Кафедра географії України географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка
● Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу НУБіП України
● Кафедра аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В. З. Янчука НУБіП України

За підтримки:
● Державного агентства розвитку туризму України
● ГС «Національна туристична організація України»
● ВАОМС «Всеукраїнська асоціація громад»
● Проекту ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні»

    Протягом квітня-жовтня 2020 року тривав прийом робіт до участі у Всеукраїнському молодіжному конкурсі інноваційних проєктів розвитку туризму на сільських територіях в умовах кризових явищ.
    Мета конкурсу - залучення молоді до розробки та впровадження проєктів місцевого економічного розвитку, підтримка підприємницької та інноваційної проєктної діяльності та популяризація сільського туризму як дієвої форми соціально-економічного розвитку сільських територій.

     У конкурсі взяли участь молоді люди, які надсилали свої авторські та актуальні дослідження, розроблені для потреб різних об’єднаних територіальних громад, - студенти, аспіранти, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.
     Під час першого відбіркового етапу протягом жовтня-листопада 2020 року конкурсна комісія розглядала та оцінювала 33 унікальні проєктні ідеї у п’яти номінаціях конкурсу згідно критеріїв цілісності та довершеності ідеї проєкту, його оригінальності та інноваційності, обґрунтованому та вимірному ефекту від реалізації, практичної значущості тощо.
     Найкращі роботи у кожній номінації було обрано для участі у другому етапі конкурсу. Разом у фінал пройшли 13 робіт, які представлятимуть учасники із восьми областей.

     Фінал конкурсу буде проводитись у відкритому доступі, тож запрошуємо всіх зацікавлених долучатися до презентацій проєктів-фіналістів. Посилання на Zoom-конференцію та інструкції для входу будуть розміщені згодом на сайті Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні greentour.com.ua та на партнерських ресурсах.
     Довідка: Всеукраїнський молодіжний конкурс інноваційних проєктів розвитку туризму на сільських територіях проводиться в рамках проголошення 2020 року Роком розвитку туризму в регіонах та на сільських територіях і передбачає врахування кризових явищ, пов’язаних з пандемією.
       Для додаткової інформації щодо конкурсу:  Ірина Околович, координатор проєкту, заступниця голови правління Спілки СЗТ України - 097 31 47 507, [email protected]


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook