Обласний семінар на базі інституту «Розвиток ягідництва на крапельному зрошенні»

15 липня 2020 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10
 

15 липня голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко разом із заступником голови ОДА Олександром Савченком, а також представниками підприємств, які вирощують або планують вирощувати ягідні культури, провели практичну нараду з питань розвитку ягідництва на базі двох передових підприємств області.

Однією з таких баз є ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут". Учасники цього семінару також відвідали дослідне поле Ніжинського агротехнічного інституту на якому під посадками малини зайнято 2 га. Було продемонстровано крапельна технологія під час поливу малини з одночасним внесенням мінеральних добрив.

Головна ідея співпраці ФГ «Ніжин Агроінвест», керівник Андрій Білий, з навчальним закладом в тому, щоб студент в ході навчання набували практичого досвіду та відразу після закінчення гарантували собі робочі місця.

Як зазначив під час зустрічи Андрій Прокопенко: "Ягідництво є одним із перспективних напрямків розвитку і наші ґрунти ідеально підходять для цього і природно, що саме Чернігівщина має стати передовою в цій галузі. Впевнений, що всі отримані знання будуть практично застосовані у господарствах області".

    
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook