Профорієнтація триває на Херсонщині

26 листопада 2020 року

З ранку 24 листопада я відвідала один з уроків у нинішнього 11 класу Березанської ЗОШ I-III ступенів №4, з метою ознайомити майбутніх абітурієнтів з Національним університетом біоресурсів і природокористування України.

За даний мені час я встигла розповісти про перспективність та актуальність Гуманітарно-педагогічного факультету, також про велику кількість спеціальностей, на яких дає можливість навчатися факультет. Наголосила на спеціальностях, які зараз особливо популярні серед молоді, коли вони вирішують на чому вони хочуть в подальшому навчатись. Звичайно ж згадала про спеціальність «Міжнародні відносини» та перспективи, які можна отримати в майбутньому після навчання.

Не змогла не згадати про загальний вигляд навчального закладу та його територію, наголосивши про наш чудовий Ботанічний сад та про історичну важливість першого корпусу в якому вони зможуть навчатися. Незабулася згадати про третій корпус, який вражає своїм красивим зовнішнім видом та величними конференц-залами.

Приділила увагу можливості навчатися за кордоном за «подвійним дипломом», що допоможе розвинути свої навички іноземних мов та дізнатися більше про свою спеціальність в інших країнах.

Так як, звичайно, всі перед ким я розповідала проживають не в Києві, наголосила також про гуртожитки. Про задовільну ціну та комфортні умови проживання, їх близьке розташування, що дає можливість не використовувати і не витрачати час та кошти на метро, тролейбуси чи автобуси.

Даний 11 клас має багато талановитих особистостей, тому наголосила про можливість і далі розвивати свої навички співів, танців і т.д., записавшись на будь-яку секцію в нашому університеті, тому що навчання в університеті не означає, що потрібно закидати те до чого лежить серце, а це навпаки може приносити користь для студента, зазначаючи його як активного учасника.

Студентка спеціальності «Міжнародні відносини,
суспільні комунікації та регіональні студії»
Анастасія Куцолабська

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook