На кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності відбувся попередній захист магістерських робіт

23 листопада 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

На кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності  на високому рівні було організовано і проведено попередній захист випускних магістерських робіт магістрів денної форми навчання   спеціальності  «Менеджмент ЗЕД».

Захід проходив у форматі інтерактивної відеоконференції. Ступінь готовності студентів до основного захисту перевіряли проф. д.е.н. Мостенська Т.Л. проф. д.е.н. Галушко В.П., к.е.н., доц. І.А. Міщенко.

    Випускники магістратури представили цікаві доповіді. Тематика магістерських робіт  різноманітна і цікава.  Управління  рекламою міжнародної компанії,   управління якістю продукції при виході підприємства на зовнішні ринки, проблеми просування вітчизняних товарів на зовнішній ринок та шляхи їх вирішення, управління ціновою політикою підприємства при виведенні продукції на зовнішній ринок, особливості менеджменту зовнішньоекономічних операцій між Україною та країнами ЄС на ринку м’яса птиці, формування іміджу підприємства на зовнішньому ринку – ось не повний перелік представлених тем.

 

Варто зазначити, що всі претенденти на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 073 – Менеджмент Освітньої програми  «Менджмент ЗЕД» продемонстрували членам комісії високий рівень обізнаності у предметі власних досліджень і довели готовність до основного захисту магістерських робіт, який має відбутись 11-12 грудня 2020 р.

Бажаємо успіхів студентам на основному захисті магістерських робіт!!!

 

Професор кафедри адміністративного

менеджменту та ЗЕД

Мостенська Т.Л.

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook