СИЛЬНА РОДИНА – УСПІШНА КРАЇНА

29 листопада 2020, 15:20
НУБіП України

"Сильна родина – успішна країна. Ці принципи є основоположними у формуванні іміджу держави" – вважає доцент кафедри журналістики та мовної комунікації Вероніка Василівна Чекалюк. 

Карантин. Люди змушені проводити багато часу вдома. Це непросте випробування для тих, у кого важкий характер і маленьке помешкання. Проте, хто переможе сам себе, свої примхи і буде терплячим до ближнього - отримає повагу і щастя. Щасливі українці - це мрія, котра тиражується у пресі дуже часто. Саме тема щасливих родин, успішних дітей і дорослих є найзаповітнішою мрією кожного. Хочеться, зоб тема щастя і позитиву частіше віддзеркалювалася у медіа. Матеріалом для формування позитивного іміджу держави у світових медіа є якісні інформаційні приводи. У роботі медіа агенцій варто акцентувати увагу на тиражуванні позитивної іміджетворюючої інформації, а не розпорошуватися на спростування негативних факторів й зосередитися на позитиві. Спробуємо шукати маленькі радощі щодня.

 

Яким буде імідж України у світі напряму залежать від економічної стабільності, матеріально добробуту українців, життєдіяльності середнього класу, подачі матеріалів у ЗМІ, їх впливу на цільову аудиторію. Правильна інформаційна кампанія – основа успішної держави: економічна незалежність і стабільність, послідовна дипломатична політика, інвестиційна привабливість держави, високий рівень туристичного інтересу до країни, військова міць та готовність і бажання лідерів налагоджувати дипломатичні відносини на всіх рівнях. Все починається із виривання дома.

   

Любов до рідної землі додає сил, оберігає, як мамина молитва. «Молитва мами відкриває небо, молитва мами рятує свою дитину і дає їй ключі до життя вічного», – Блаженніший Святослав. Силa материнської молитви, без якої немає справжнього життя, немає розвитку особистості й держави.

За матеріалами наукових праць Чекалюк Вероніки Василівни

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook