Доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Тамара Білько виступила на VIII Всеукраїнському Форумі «Безпека праці – 2020»

27 листопада 2020 року
    25 листопада 2020 року в онлайн форматі відбувся щорічний VIII Всеукраїнський Форум «Безпека праці – 2020», в якому прийняли участь понад сто провідних спеціалістів. Доцента кафедри охорони праці та інженерії середовища Тамару Олександрівну Білько запросили виступити з доповіддю та прийняти участь у обговоренні законопроекту ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про безпеку та здоров’я працівників на роботі».

   На форумі також виступили АНТОНІУ САНТУШ, міжнародний експерт, менеджер проєкту Європейського Союзу і Міжнародної організації праці (ЄС-МОП), з темою «Узгодження українського законодавства з міжнародними та європейськими стандартами з питань безпеки та здоров’я на роботі», ІГОР ДЕГНЕРА, заступник Голови Державної служби України з питань праці, ЮРІЙ КУЗОВОЙ, Генеральний директор директорату норм та стандартів гідної праці Мінекономіки. Основними темами Всеукраїнського Форуму «Безпека праці – 2020» були безпека та здоров’я на роботі, ризик-орієнтований підхід у роботі підприємства та реформування системи управління охороною праці на основі ризикоорієнтованого підходу.

 

Тамара Білько, доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook