УСПІШНА ПОСТЕРНА КОНФЕРЕНЦІЯ МАГІСТРІВ КАФЕДРИ ЛІСІВНИЦТВА

23 листопада 2020 року
Кафедра лісівництва, ННІ лісового і садово-паркового господарства, ONLINE

       Незважаючи на складну ситуацію у світі, що склалася через пандемію COVID-19, навчальний рік у магістрів 2 року навчання кафедри лісівництва успішно виходить на фінішну пряму. Постійно вдосконалюючи навчальний процес, кафедра лісівництва звертає серйозну увагу на забезпечення якості освіти і на ОС „Магістр” готує магістрів зі спеціальності 205 – «Лісове господарство» за освітньо-професійною орієнтацією освітньої програми лісове господарство та магістерською програмою "Захист лісу".
            Презентація результатів досліджень розпочалася з вступного слова адміністрації ННІ лісового і садово-паркового господарства, керівництвом інституту були розкриті всі організаційні питання щодо проведення постерної презентації он-лайн.

      Професорсько-викладацький склад кафедри навчає студентів опановувати здобутки лісівничої науки, залучає їх до активного наукового пошуку, допомагає здійснити апробацію досліджень на засіданнях кафедри, наукових конференціях, круглих столах тощо.
    На он-лайн постерній конференції було представлено результати досліджень магістрів з актуальних тематик щодо вирішення завдань екологічно орієнтованого лісівництва, охорони лісів від пожеж, захисту деревних рослин від ентомошкідників та збудників хвороб, патології лісу, мисливствознавства, комплексної механізації лісогосподарських процесів, лісозаготівель, недеревної продукції та побічних лісових користувань зокрема.

   Проведений захід був корисним для студентів ОС «Магістр», оскільки дав їм можливість поділитися отриманими результатами з іншими доповідачами, вислухати конструктивні пропозиції й зауваження комісії та викладачів, що забезпечить своєчасне усунення виявлених недоліків у магістерських роботах до їх основного захисту та підвищить їх професійну діяльність у майбутньому.

Н. Пузріна , в.о.завідувача кафедри лісівництва

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook