Інновації в екскурсійній справі для студентів 1 курсу спеціальності "Туризм"

23 листопада 2020 року

        Знайомство з основами професії екскурсовода та інноваціями у екскурсійній справі було предметом зустрічі студентів 1 курсу спеціальності «Туризм» ОС «Бакалавр». Гостею першокурсників була Поколодна Марія Миколаївнагід – екскурсовод з багаторічним стажем, член Всеукраїнської асоціації екскурсоводів, доцент Харківського національного університету міського господарства ім. О. Бекетова.


      Марія Миколаївна захоплююче розповіла про сучасні тренди в проведенні екскурсій, значне розширення їх тематики, організацію квестів, театралізації та драматизації, застосування технічних засобів та електронних технологій. Однак нічого не може замінити розкоші спілкування людини з людиною, емоцій і вражень від професійної роботи екскурсовода, – наголосила вона.


      Студенти активно включалися в дискусію та ділилися власними думками щодо екскурсійної справи та майстерності екскурсоводів.


    На завершення зустрічі Марія Миколаївна запросила юнаків і дівчат відвідати першу столицю України – м. Харків і познайомитись з його туристичним потенціалом.
 
Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook