Вступна кампанія 2021: НУБіП відкрив двері онлайн для випускників коледжів та технікумів

20 листопада 2020 року
     НУБіП продовжив практику проведення традиційні Днів відкритих дверей. Вже в друге за осінній їх цикл більше тисячі двохсот випускників з тридцяти коледжів та технікумів всієї України мали змогу познайомитися наочно, хоч і в онлайн-режимі, з університетом.

     Про НУБіП, його історію, здобутки та структуру майбутнім абітурієнтам розповів ректор Станіслав Ніколаєнко. Очільник університету провів їх територією нашого навчального закладу, показуючи його родзинки – дивовижної краси ботанічний сад, найсучасніші лабораторії і аудиторії.

     Особливості підготовки фахівців за спеціальностями були в центрі уваги презентації проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, а про особливості вступу на навчання до НУБіП України у 2021 році розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Ще одну з найбільш затребуваних інформацій – особливості навчання на кафедрі військової підготовки і можливість отримання вищої військової освіти – представив її завідувач Анатолій Есаулов.

     Наступний блок питань, які цікавлять майбутніх абітурієнтів, – це спортивна та культурна база і організація дозвілля. Його презентували завідувачі кафедр – фізичного виховання Микола Костенко і культурології Ірина Майданюк. А про всі переваги студентського життя в НУБіП розповів голова Студентської організації університету Дмитро Кушпій.

     Студенти-майбутні випускники коледжів зацікавилися перспективами продовження навчання і здобуття повної вищої освіти в нашому університеті. Випускники Бережанського агротехнічного коледжу Аліна Пукало та Христина Стефанів вступатимуть на комп’ютерну інженерію, Назарій Стравняк обрав агроінженерію, Назарій Заяць – облік і оподаткування, Єлизавета Михайлевська – соціальну роботу. З Рівненського коледжу фах землевпорядника здобуватимуть Владислав Юхимюк, Дарина Федькевич, Артем Одуд, Богдана Якубович, Роман Савонік, Мар’яна Ніколайчук. Однозначно бажають пов’язати долю з НУБіП і отримати якісні знання випускники Мукачівського аграрного коледжу Володимир Зарева, Катерина Костюк, Андрій Бубряк, Денис Гудачек, Віолета Островка, які вступатимуть на право, Андрій Кобаль, Олександр Куруц та Андрій Герич бажають вивчати фінанси, Анатолій Хохол та Олександр Ткачук вступатимуть на спеціальність Облік і оподаткування, Каріна Горват, Вікторія Молнар та Аліна Новікова обрали Туризм, а Максим Когутич, Сергій Крегул, Анастасія Козар, Олександр Маргіта та Сергій Попович мріють стати лікарями ветеринарної медицини. Студенти Бобровицького фахового коледжу імені О.Майнової Володимир Пилипчук, Єлисей Голубєв, Анастасія Селюк також обирають НУБіП для продовження навчання на агробіологічному та економічному факультетах. Майбутні агрономи Андрій Бондар та Марія Тарасенко, енергетики Валерій Костенко та Дмитро Христич, лікарі-ветеринари Ірина Сотніченко та Марія Гуменюк, інженери-механіки Антон та Артем Лоза – випускники Немішаєвського агротехнічного коледжу, які вступатимуть до нашого університету в 2021 році. Студенти Боярського фахового коледжу обирають НУБіП та спеціальності: Аліна Власенко – фінанси і банківську справу, Анна Суінова – екологію, Маргарита Лазуренко – маркетинг. Економічні спеціальності цікавлять і випускників Ірпінського економічного коледжу Вікторію Субіну (фінанси), Анастасію Брущенко, Ірину Горбатюк, Богдана Драпея, Віталія Сіренка, Аліну Човбанюк, Марію Сороку (маркетинг), Максима Ващищина, Дарину Божко, Миколу Драпатого, Юлію Мисник, Олександру Максименко, Дарину Серьожкіну, Ярослава Костильова, Максима Довгаленка, Костянтина Зоріна, Богдана Чуплигіна (підприємництво, торгівля та біржова діяльність), Данила Бойсана, Богдана Зінченка, Валерія Школика (комп’ютерна інженерія) та багато інших.

 

     Після загальноуніверситетського блоку гості отримали можливість перейти на відеоконференцію вибраного факультету чи навчально-наукового інституту, аби детальніше познайомитися з підготовкою за фахом, який зацікавив їх найбільше. Молодь мала змогу познайомитись із спеціальностями, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, студентського побуту.

 

Валентин Обрамбальський
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook