Підсумки першого етапу освітнього проекту «ЖИТТЯ В СТИЛІ ЕСО»

20 листопада 2020 року

         Серія освітніх вебінарів «ЖИТТЯ В СТИЛІ ЕСО» була  ініційована Міжнародною торговою палатою України, а реалізована на онлайн майданчиках  ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультету захисту рослин, біотехнологій і екології НУБіП України.

Перші тематичні вебінари пройшли цікаво і мали аудиторію понад 200 слухачів. Відчувалась зацікавленість студентів до проблем сучасної   екокультури: у професійній діяльності, побуті  (харчуванні, використанні безпечних для здоров’я та довкілля товарів і ін.), розуміння екологізації життя у системі забезпечення якості життя та довголіття через соціально орієнтоване підприємництво та створення еко-середовищ.

Серед спікерів та експертів – відомі фахівці, громадські діячі, державні службовці.

Під час дискусій народилась ідея проведення конкурсу екоплаката і відеороліка.

Проект  переконливо довів, що формування екосвідомості серед молоді для  успішної реалізації майбутньої професійної кар’єри  є важливою складовою освітньої діяльності в університеті.

Кульмінацією проєкту стало оприлюднення результатів конкурсу.

Журі на чолі з підприємцем і меценатом Тарасом Демкурою не просто було  визначитись з переможцями.

\

В номінації «Відеоролік» перший приз і грошову премію одержали дві роботи студенток факультету ЗРБтаЕ Аліни Мельничук та Марини Лутікової.

В номінації «Екоплакат» з грошовими заохоченнями перемогли: 1-ше місце – Людмила Савицька, 2-ге – Анастасія Скиба, 3-тє – Аліна Мельничук.    

 

Заохочувальні призи одержали Олексій Ратушняк, Ольга Костючек, Ярослав Садовий, Наталія Калька, Валерія Воєводська, Діана Кондратюк, Валентин Коломієць.

Хочемо висловити щиросердну вдячність спікерам за чудові професійні доповіді,  експертам – за цікаві дискусії.

Особлива подяка від організаторів та учасників  – Тарасу Демкурі, який виступив спонсором проведення конкурсу екоплакатів та відеороліків. Для вручення нагород Тарас Володимирович запросив усіх номінантів у свій арт-центр.

Найближчим часом сподіваємось на «очну» зустріч.

 

Далі буде…

 

 

Юлія Коломієць,

декан факультету захисту рослин, біотехнологій та  екології

Віктор Каплун,

директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook