Підвищення кваліфікації фахівців органів Держгеокадастру України відбуваються в режимі онлайн

19 листопада 2020 року
     У ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України безперервно тривають підвищення кваліфікації фахівців агропромислової галузі та стажування науково-педагогічних працівників відповідно до затвердженого плану-графіку на 2020 рік. 

     З 9 по 20 листопада 2020 року проходять підвищення кваліфікації заступники начальників відділів, завідувачі секторів, провідні спеціалісти, спеціалісти територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру. Дана група є третім потоком фахівців Держгеокадастру України, які підвищують кваліфікацію у поточному році.

     Програма підвищення кваліфікації розроблена ННІ неперервною освітою і туризму та факультетом землевпорядкування НУБіП України. Навчально-тематична програма складається з 8 основних модулів: державне управління і державна служба; розвиток ринкових земельних відносин; види права землекористування, оціночна діяльність у сфері оцінки земель; аграрна політика; державний контроль за раціональним використанням та охороною земель; українська ділова мова, культура ділового спілкування. 

  

     Лекторами для проведення онлайн-навчання запрошені науково-педагогічні працівники університету та провідні фахівці галузі.

Бажаємо слухачам міцного здоров’я та професійних здобутків!

 

Оксана Гераймович,
методист вищої категорії
ННІ неперервної освіти і туризму

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook