Конкурс вебдизайнерів "2 Hours Design Battle"

2 листопада 2020 року

31 жовтня 2020 року в рамках Rivne Design Days 2020, за підтримки Управління економіки міста Рівне та Рівненської обласної адміністрації, у партнерстві з фірми «КТС» відбувся двогодинний батл дизайнерів. За звання найкращого змагалися 10 учасників з міста Рівне та інших міст. До числа рівнян увійшли троє студентів відділення програмування ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України»: Олексій Хондока (група 5-ІПБ), Ольга Саврук (група 41-ІП) та Сергій Шамшин (група 5-ІПБ).

2 Hours Design Battle Рівне 2020 – це мегапродуктивна онлайн туса дизайнерів. Дві години хардового батлу, де кожен напружено працює над створенням сайту з нуля, потім – лекція стимулу від Анатолія Попеля (CEO креативної платформи CASES), розбір польотів від зубастих журі та довгоочікуване, тріумфальне оголошення переможця!

У зв'язку із пандемією подія проходила онлайн на базі КТС.

Як відбувався батл?

1. Дизайнери отримали технічне завдання. Час виконання роботи дві години.

2. Спостерігати та заглядати у девайси учасників можна було без перешкод під час life-трансляції.

3. Лекція «Формування та розвиток портфоліо» від CEO в Cases Анатолія Попеля. В цей час журі оцінювало роботу дизайнерів.

4. Розбір робіт від журі та оголошення переможця.

Запросили наших студентів до участі у конкурсі наші стейкхолдери Рівненський ІТ кластер – група ініціативних людей, які об'єднались, на громадських засадах, задля розвитку ІТ галузі міста Рівне.

Хондока Олексій студент 5-ІПБ групи увійшов у п’ятірку найкращих дизайнерів. Вітаємо нашого студента з гідним представленням нашого закладу.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування

Павло Стрик, викладач 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook