Підготовка студентської збірної НУБіП України з футболу до змагань

29 жовтня 2020 року
м. Київ, НУБіП України
     Вже другий тиждень всі студенти НУБіП України навчаються дистанційно через пандемію коронавірусу. Але, не дивлячись на деякі обмеження, студентські збірні нашого університету з різних видів спорту готуються до змагань і відвідують тренування. Так чоловіча збірна НУБіП України з футболу кожного дня з 9:00 до 11:00 ранку проходить тренувальну підготовку на стадіоні нашого університету.

     Хлопці відточують ігрову майстерність, працюють над фізичними кондиціями і відпрацьовують технічні прийоми, навчаються тактики гри. Щоб потрапити до основної збірної і мати змогу виступати в Чемпіонаті України Ю-19 збірна команда НУБіП України перших курсів також кожного дня проходить тренувальну підготовку на футбольному полі з 15:00 до 17:00. Найбільш талановиті гравці потраплять до основної збірної і 29 жовтня зіграють у Чемпіонаті міста Києва з футболу серед студентів ЗВО з командою "Медик" ПВНЗ «Київський медичний інститут».

  

  

     Наша збірна вже зіграла три гри у Чемпіонаті Києва. Виграла у команди НУФВСУ, в нічию зіграла з Київським університетом ім. Бориса Грінченка і, на жаль, в один м`яч програла збірній НАВСу.

     Цього року всі команди Київських вишів добре укомплектовані і готуються до змагань, адже минулого сезону не вдалося дограти чемпіонат із-за карантину і, не всі учасники погодилися з підсумковими місцями. Тому результат кожної гри дуже важливий, адже за такої складної ситуації, в якій опинилася не тільки наша держава, а увесь світ, невідомо, чи завершиться Чемпіонат Києва у визначені строки, чи може бути припинений достроково. За таких умов, поточне положення команди в турнірній таблиці може виявитися остаточним. Тож кожна гра – на вагу золота, і в кожній грі потрібна лише перемога. Це наші футболісти розуміють і підходять до тренувального процесу дуже відповідально, адже цього сезону наша команда має всі шанси позмагатися за найвищі місця. Згідно статистиці ФАСК, на сьогоднішній день з трьома зіграними іграми збірна НУБіП України посідає шосту сходинку турнірної таблиці, а Валентин Овчарук (економічний ф-т) займає третю позицію з 3-ма забитими м`ячами серед бомбардирів Чемпіонату.

  

     Тож побажаємо нашим футболістам перемог у подальших змаганнях!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook