Відкрите практичне заняття на тему «Логістика закупок та розміщення замовлень»

23 жовтня 2020 року
21 жовтня 2020 року відбулося відкрите практичне заняття к.е.н., старшого викладача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Драмарецької Кристини Павлівни з дисципліни «Логістика» для студентів 3-го курсу спеціальності «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту на тему: «Логістика закупок та розміщення замовлень». Заняття проходило у режимі онлайн з використанням комунікаційної платформи Zoom.
Метою практичного заняття було визначено застосовування основних методів вибору постачальника, що вимагає глибокого аналізу ринку продукції та оцінки потенційних постачальників підприємства в контексті обгрунтування переваг найперспективніших і ефективніших із них.
На занятті студенти закріпили лекційний матеріал із відповідної теми, провели необхідні розрахунки для формування рейтингу постачальників, а також розглянули ситуаційну задачу щодо розміщення замовлень. Як результат – студенти удосконалили практичні навички застосування методів розрахунку рейтингу постачальників на основі аналізу динаміки цін на товари, що постачаються; динаміки постачання товарів неналежної якості; динаміки порушень встановлених термінів постачання.
Студенти активно залучалися до діалогу, під час якого вони охоче висловлювали свої думки та задавали актуальні питання викладачу. Заняття пройшло активно, слухачі продемонстрували глибокі знання, проявили наполегливість при підготовці.
 
 

 

Присутні викладачі та студенти заповнили анкети, в яких високо оцінили фаховий рівень Кристини Павлівни, відмітили актуальність, систематичність та логічну послідовність подання матеріалу. Практичне заняття з використанням сучасних інструментів представлення навчального матеріалу було проведене на високому рівні та одержало схвальні відгуки усіх присутніх.
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook