Німецько-Українська промислово-торговельна палата: можливості співпраці з Стартап-школою НУБіП України

26 жовтня 2020 року

 

 

 
23.10.2020 р. відбулась онлайн-зустріч з Керівником проекту Export Helpdesk при Німецько-Українськiй промислово-торговельнiй палатi Сергієм Жабуровським    в Стартап-школі НУБіП України
 
    Німецько-Українська промислово-торговельна палата (AHK Ukraine) у партнерстві з промислово-торговельними палатами (IHK) німецької федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія (NRW),  NRW.Invest GbmH  та  Lviv Tech StartUp School надає можливість п’ятьом українським стартапам із секторів  InsurTech,  SmartCity,  Logistics & Mobility  та по окремій темі «Digital solutions for crops protection» презентувати себе у програмі “Digital Start.up! Germany Tour 2020”.
 
 
 
      Ми очікуємо більше ніж 50 стартапів із 20-ти країн, які зацікавлені у німецькому ринку. Ми надаємо можливість не тільки познайомитися з іншими стартапами, але й дати Вам шанс поспілкуватися та презентувати Ваш стартап потенційним партнерам, інвесторам та зацікавленим у діловій співпраці компаніям із одного з економічно найрозвинутіших регіонів  Німеччини -  Північний Рейн-Вестфалія (NRW). 
 
 
     По двох програмних пунктах проходив попередній відбір – це BIG PITCH та International final @RuhrSummit. Для відбору організатор використовував матеріали зареєстрованих стартапів (короткі профілі або пітчдек та відео), або відбір вже виконують самі підприємства.
Приємною новиною було підтвердження участі стартапу НУБІП України у презентації на форумі RuhrSUMMIT 28.10.2020р.
 
 
Учасники зустрічі намітили перспективи взаємовигідної співпраці.
 
 
 
Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності. 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook