Курси з підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів птахівничих господарств – успіхи першого тижня навчання

20 жовтня 2020 року
     З 12 жовтня розпочалися онлайн-курси підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів птахівничих господарств різних форм власності, які проводяться ННІ неперервної освіти і туризму та кафедрою технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві на замовлення Департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації.

     Згідно затвердженої навчально-тематичної програми, що розрахована на два тижні, передбачено проведення лекційних і практичних занять, де заплановано ознайомлення з виробничими ситуаціями та їх аналіз, проведення дискусій з найбільш актуальних питань птахівничої галузі.
     Спікерами заходу є науково-педагогічні працівники кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, провідні вчені нашого університету з факультетів тваринництва та водних біоресурсів, ветеринарної медицини, аграрного менеджменту, науковці Державної дослідної станції птахівництва НААН, яка є головною установою з наукового забезпечення птахівництва в Україні, а також провідні фахівці компаній, що працюють у галузі.
     Курси викликали значну зацікавленість аудиторії – зареєструвалося і навчається більше 60 учасників з промислових птахівничих підприємств, фермерських господарств, державних установ тваринницької галузі, вищих навчальних закладів.

     Слухачам представлено матеріали, що надають можливість ознайомитись з сучасним станом галузі птахівництва в Україні, науковими здобутками вітчизняних та закордонних вчених, досягненнями фахівців птахівничих господарств різних типів, розглядаються проблемні виробничі ситуації, пропонуються шляхи оптимізації роботи птахівничих підприємств.

     Ми також скористалися можливістю провести профорієнтаційну роботу і надали слухачам інформацію про підготовку фахівців для птахівничої галузі в нашому університеті, запросили на навчання до найкращого вишу – Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Курси тривають, лектори пропонують змістовні доповіді, доповнюючи їх цікавими презентаціями і відеоматеріалами щодо відповідної проблематики з власних архівів, зацікавленість аудиторії зростає, виникають дискусії. Отже, можна з впевненістю сказати – працюємо для птахівників на високому рівні!


Наталія Прокопенко,
професор кафедри технологій
у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook