Федір Карпович і Олександра Пархоменко призери XХІІ Всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування "ГОЛОСІЇВСЬКА ОСІНЬ’2020" та Кубку пам'яті друзів

13 жовтня 2020, 10:00
м. Київ

Всеукраїнські змагання відбулися 10-11 жовтня 2020 року у лісовому масиві Корчувате міста Києва. Організатори змагань Віталій Петров та клуб спортивного орієнтування "O-club" (Київ) підготували для учасників змагань фізично і технічно складні дистанції на сильно пересіченій місцевості з великою кількістю урвищ з крутими підйомами та спусками.

Дуже часто учасникам змагань для подолання дистанції довелося залазити в гору по крутих схилах «на четвереньках», а вниз спускатися хто на чому зможе… Участь у змаганнях взяли 416 спортсменів з різних областей України, які змагалися у більше ніж 20 вікових групах. У перший день учасники стартували із загального старту – уся вікова група стартувала одночасно, а у другий день змагань – старт індивідуальний – учасники стартували у залежності від місця зайнятого у перший день змагань, переможець стартував останнім.

У змаганнях серед чоловічої еліти 3 місце у другий день змагань зайняв Федір Карпович – студент 2 курсу факультету інформаційних технологій, разом з ним на п’єдесталі пошани стояла Олександра Пархоменко – асистент кафедри комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій, яка серед жіночої еліти зайнята 3 місце у перший день змагань і здобула переконливу перемогу у другий день змагань.


У змаганнях по групі Ж21А 5 місце у перший день змагань зайняла Людмила Смик – студентка 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність журналістика.

На змаганнях наші спортсмени розгорнули рекламу нашого університету із запрошенням молоді, майбутніх абітурієнтів до навчання в НУБіП України.

Результати змагань можна переглянути на сайті відокремленого підрозділу Федерації спортивного орієнтування України по місту Києву (http://kiev-orient.at.ua/ ).

В’ячеслав Пархоменко,

керівник секції спортивного орієнтування

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook