Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД прийняла участь у роботі семінару-тренінгу по написанню грантових проєктів ЄС

8 жовтня 2020, 12:00
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Протягом 6-7 жовтня 2020 р. Сумський національний аграрний університет за підтримки Національного Еразмус+ офіс в Україні та Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції провів дистанційно актуальний семінар-тренінг «Фандрайзинг. Написання проєктів. Успішні кейси». У роботі заходу прийняли активну участь понад 130 учасників із різних навчальних і дослідницьких закладів України. До роботи семінару-тренінгу долучився доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олександр Файчук.

В рамках дводенної програми на заході у доступній формі й висококваліфіковано було висвітлені наступні питання: освітні можливості програми ЄС Еразмус+, Horizon Europe, Green Deal, From Theoretical-Oriented to Practical Education in Agrarian Studies (TOPAS), Jean Monnet Projects та ін. Завдяки організованій роботі модератора тренінгу, керівнику проєктного сектору СНАУ Олени Мельник захід видався цікавим, змістовним, послідовним і ,сподіваємось, дуже корисним.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook