Тиждень правових знань -2020. День другий: представник української поліції в гостях у студентів юридичного факультету

6 жовтня 2020, 18:44

 

Тиждень правових знань на кафедрі теорії та історії держави і права поступово набирає обертів і уже 06 жовтня 2020 року студенти академічної групи Прав-2001 за підтримки свого куратора Світлани Авраменко зустрілися з представником лав української поліції – Олександром Бобошком.

 Під час дружньої зустрічі-бесіди студентам розповіли про особливості працевлаштування в лавах поліції України, можливий кар’єрний ріст та перспективи, які відкриваються перед поліцейськими. Було детально роз’яснено, які вимоги ставляться перед поліцейськими, яка має бути їх фізична форма та якими знаннями вони мають володіти. Також донесли до студентів можливість притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які палять та вживають алкоголь у публічних місцях. Повідомлено статистику вчинення таких правопорушень в Голосіївському районі за 2020 рік та роз’яснено можливі неприємні санкції за дані діяння.

 

 

Студентам вкотре нагадали про телефонну лінію 102 та розповіли про необхідність повідомлення правдивої інформації, якомога точнішої та повної картини протиправних дій. Студентів закликали виховано та цивілізовано спілкуватися з різними правоохоронними органами, поважаючи їх.

 

 

Крім того, Олександр Павлович поділився своїм емоційним сприйняттям робочих моментів, а саме розповів про необхідність вироблення стресостійкості, терпіння та «побудови стіни» психологічного бар’єру для спокійного сприйняття всіх поворотів долі й горя людей, з якими доводиться працювати.

 

 

Після викладу зазначених тем, студенти мали можливість задати питання, що їх цікавили. Питання були різноманітні та викликали бурю обговорення й непідробний інтерес. Декого цікавило як можливо поєднувати таку роботу та родину, інших – про особливості співпраці зі слідчо-оперативними групами та збереження слідів злочину. Основним питанням, яке цікавило студентів було чи подобається обрана професія та чому саме її було обрано Олександром Павловичем.

 

 

Світлана Авраменко,

асистент кафедри теорії та

історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook