Землевпорядники першого курсу помірялися силами на футбольному майданчику

7 жовтня 2020 року
На початку жовтня на факультеті землевпорядкування НУБіП України відбувся спортивний турнір з міні-футболу серед команд першокурсників, організований студентською організації факультету на чолі з Олександром Вертелецьким.

Турнір проходив на майданчику зі штучним покриттям, що розташований поруч зі студентським гуртожитком No 2. Кожна академічна група представила по одній команді. Поєдинки видались досить напруженими і запеклими, адже всі команди хотіли показати на що вони здатні. Учасники спортивного турніру грали рішуче та з надзвичайним азартом. Матчі були динамічні і видовищні.


Отож, за підсумками змагань місця розподілилися таким чином: І місце посіла команда студентів 3 групи, ІІ місце у команди 1 групи, ІІІ місце – 2 група, а четверте дісталось – 4 групі.


Крім того, у номінації кращий гравець-нападник став Владислав Демидюк з найбільшою кількістю забитих м’ячів, а кращим гравцем-вротарем – Вадим Стришков пропустивши найменшу кількість м’ячів.


По завершенню футбольного турніру заступник декана з навчальної і виховної роботи Олександр Шевченко подякував його організаторам і учасникам за активну участь у спортивному заході та проявлену волю до перемоги. Потому Олександр Вікторович вручив переможцям кубки, медалі та почесні грамоти.

 


Учасники та глядачі спортивного заходу отримали багато позитивних емоцій і заряд гарного настрою завдяки потужній підтримки команди 1 групи.

Дякуємо за прекрасну гру та неймовірні враження. Бажаємо успіхів у наступних турнірах.


Олександра Калініченко,
студентка 1 курсу факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook