Спасибі вам, що ви на світі є!

2 жовтня 2020 року

Осіннє різнобарв’я, аромат квітів, прапори, кульки, піднесений настрій! Коледжанська родина святкує!
Викладач і студент, студент і викладач – нерозривно пов’язані між собою і не існують поодинці. Тому і свято в коледжі сьогодні спільне! «Спасибі вам, наші першокурсники, що ви обрали саме наш навчальний заклад!», - з такими словами подяки звернулась директор Ольга Гордієнко до студентів нового набору, які вже мають досвід декількох тижнів студентського життя і сьогодні мали честь посвяти в першокурсники! «Отримати ключ знань, залікову книжку і студентський квиток напередодні Дня ВЧИТЕЛЯ – це знаково, це відповідально і надзвичайно приємно!» - відповіли наші першокурсники і склали клятву гордо нести звання СТУДЕНТІВ Бобровицького коледжу!

  


Ведучі свята, викладачі Леся Мовчун і Ольга Науменко, на червону доріжку запросили представників студентства нового набору.
З вірою у професійне майбутнє, успіх студентів в гарні студентські роки. Наші першокурсники разом з кураторами запустили кульки із бажаннями. Тож нехай збуваються ваші мрії, будьте успішними і щасливими!

 

Викладачем не кожен може бути,
Не кожне серце вміє говорить…
Викладач лише той, хто вміє чути,
Отримати, навчити і любить.


І так, як ВИКЛАДАЧ, ВЧИТЕЛЬ не може існувати без своїх учнів – друга частина дійства була присвячена вшануванню великої місії ВЧИТЕЛЯ. Слова подяки лунали нашим ветеранам освітянської праці Наталії Олексіївні Шаповал, Наталії Олексіївні Матвєєвій, Лілії Володимирівні Карповій, Ганні Олексіївні Бабич, Ніні Сергіївні Змігродській, Марії Федорівні Мартишевській, Миколі Костянтиновичу Гудзенку, які все своє життя віддали навчанню і вихованню молодого покоління, становленню і розвитку Бобровицького коледжу.


І надзвичайно приємно, що поряд з мудрістю і досвідом крокує молодість і продовження! Це наше майбутнє!
Олександр Горбатюк, Оксана Майданюк, Вікторія Приємницька, Ольга Хуртепа, Олена Соловей, Інна Омельченко, Андрій Матвієнко, Ірина Турчин - отримали грамоти коледжу з нагоди Дня працівників освіти.


Завідувач канцелярією Наталія Оксаковська отримала почесне звання «Заслужений працівник НУБіП України».
А далі лунали пісні, музика, звучали гарні слова.
Нарешті коледжанська родина разом і це неймовірна радість і велике свято!

Юлія Петренко, заступник директора з навчально-виховної роботи 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook