Шановні професори, доценти, вчені, викладачі, освітяни! Вітаю вас з Днем працівника освіти!

3 жовтня 2020 року

День працівника освіти або День учителя для українського суспільства – особливе свято, бо об’єднує дітей і дорослих, вчителів і вихованців. Можна сказати без перебільшення: професія вчителя та викладача – одна з найвагоміших і найскладніших водночас. Адже саме від них залежить майбутнє молодого покоління нашої країни. В чисті юнацькі душі Ви закладаєте ті цінності та світоглядні орієнтири, які уже в недалекому майбутньому визначатимуть долю нашої держави.

Зараз країна переживає складні часи, тому наша робота набуває виняткової важливості. Саме на нас покладено велику місію – виховувати громадянина та фахівця своєї справи, який всім серцем та душею любить рідну землю і готовий боронити її свободу та незалежність, свідомо мислити та примножувати її багатство та авторитет.

Щира пошана і вдячність усім вчителям, викладачам за невтомну багатолітню працю, за талант, мудрість і високий професіоналізм!

Нехай Вам завжди усміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я, фінансове благополуччя та довголіття, а кожен учень радує Вас своїми досягненнями.

Зі святом Вас!

З повагою, декан факультету ветеринарної

медицини Микола Цвіліховський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook