ЗДОРОВ’Я ПРАЦІВНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ У ФОКУСІ ЗАСІДАННЯ ПРОФКОМУ

2 жовтня 2020 року

     30 вересня 2020 року, відбулося чергове засідання профкому НУБіП України. Голова профкому Ростислав Тарасенко розпочав засідання з аналізу епідеміологічної ситуації що склалася в Україні та університеті зокрема.

  Він зазначив, що адміністрація університету та профком здійснюють всі необхідні заходи щодо мінімізації поширення вірусної інфекції серед студентів та викладачів університету. Так, безпосередньо в корпусах та аудиторіях де проходить навчальний процес здійснюються заходи по дезінфекції приміщень, проводиться щоденний температурний скринінг викладачів та студентів, контролюється забезпеченість засобами індивідуального захисту та дезінфекції рук.

  Одним із головних питань порядку денного, було питання по збільшенню до граничного розміру грошової допомоги членам профспілки, які захворіли на інфекцію Covid-19. 

  

  Традиційно, на засіданні профкому розглядаються заяви на надання грошової допомоги членам профспілки. Інформацію щодо кількості поданих заяв озвучила заступник голови профкому Руденко О.П. Члени профкому одноголосно затвердили список поданих заяв, яких надійшло до профкому понад 180.

  Головний бухгалтер профкому Валентина Поломаренко озвучила фінансові витрати які здійснювалися профкомом у вересні місяці, зокрема витрати на підготовку до святкування Дня захисника України, придбання спортивної форми для баскетбольної команди університету, тощо.

  На завершення, заступник голови профкому Руслан Любар озвучив заяви працівників університету, які виявили бажання вступити до профспілки.

 

Заступник голови профкому НУБіП України

Олександр Андрощук 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook