ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ: СОЦІАЛЬНА МЕРЕЖА FACEBOOK - У ПОМІЧ

2 жовтня 2020, 9:10

Старший викладач кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Тарас Савчук продовжує профорієнтаційну роботу факультету ветеринарної медицини у соціальній мережі Facebook щодо вступу у 2021 році на навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України і, зокрема, на спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина» і 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза».


У соціальній мережі Facebook створено групу факультету ветеринарної медицини НУБіП України, з якої розміщено на різні сторінки груп оголошення щодо вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України на факультет ветеринарної медицини.


Також у триста двадцяти чотирьох різних групах мережі Facebook розміщено запрошення на підготовчі курси до вступу в НУБіП України та інформацію про факультет ветеринарної медицини. У оголошеннях майбутні абітурієнти мають можливість ознайомитися з факультетом ветеринарної медицини та університетом, його структурою, навчальним процесом, практичною підготовкою та можливостями провести гарні і незабутні роки на найкращому факультеті України.
Тому, раді будемо всіх майбутніх абітурієнтів бачити у стінах нашого славетного університету та чекаємо в наступному році на поповнення родини студентів  факультету ветеринарної медицини. 

Всім - тільки 36,6!
Будьте здорові!


Асистент кафедри хірургії і
патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка
Роман Бокотько

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook