Центр колективного користування науковим обладнанням

 Центр колективного користування науковим обладнанням з новітніх агротехнологій «Агропромисловий комплекс, лісове і садово-паркове господарство, ветеринарна медицина»

   Створений у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 квітня 2019 р. № 475 та діє з метою найбільш раціонального використання унікальних та коштовних наукових приладів/обладнання вітчизняного або імпортного виробництва, інших об’єктів дослідницької інфраструктури (ботанічний сад, навчально-дослідні господарства, навчально-науково-інноваційні центри, ветеринарна клініка тощо) в інтересах наукової спільноти України, підвищення якості освітнього процесу, надання послуг замовникам на договірній основі.
   Співзасновниками Центру є Білоцерківський національний аграрний університет, Дніпровський державний аграрно-економічний університет, Сумський національний аграрний університет, Харківська державна зооветеринарна академія.
  Центр у своїй діяльності керується чинним законодавством України, Статутом Університету, Колективним договором Університету, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, наказами ректора, іншими нормативними документами та цим Положенням.
    Центр бере на себе зобов'язання забезпечити якісну та надійну роботу наукового обладнання і приладів, його необхідне фахове обслуговування, умови найкращого використання робочого часу в інтересах наукової спільноти України, відсутність штучних обмежень у наданні послуг іншим науковим установам і організаціям України.
    Фінансування діяльності Центру здійснюється у межах видатків загального і спеціального фонду державного бюджету та інших джерел, не заборонених законодавством України.
  Інформація про Центр (тип/марка наукового приладу/обладнання, інший об’єкт дослідницької інфраструктури, що надається для колективного користування, їх основні технічні характеристики та головні напрями досліджень, які можна здійснити на такому обладнанні, контактні дані оператора, порядок використання обладнання, надання послуг), розміщується на веб-сторінці.

Контактна інформація:
начальник науково-дослідної частини
Отченашко Володимир Віталійович
[email protected]

 Положення

 Регламент ЦККНО

 Наказ МОН 2019 про створення ЦККНО

 Презентація ЦККНО на етапі створення

 Звіт ЦККНО НУБіП 2019

 Обладнання 2019 ЦККНО НУБіП

 Обладнання 2018 ЦККНО НУБіП

 Інфраструктура центру

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook