Максим Древіч і Ілля Фурса – призери чемпіонату України серед студентів з гирьового спорту 2020 року

28 вересня 2020, 11:41
З 23 до 27 вересня 2020 року у місті Києві в Палаці спорту відбулися змагання чемпіонату України з гирьового спорту (особисто-командні) у різних вікових категоріях. Змагання відкрив заступник Міністерства молоді та спорту України Матвій Бідний.

 

     3 місце у змаганнях серед юнаків до 18 років у виді програми довгий цикл у ваговій категорії + 78 кг зайняв Ілля Фурса – студент факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, спеціальність біотехнологія, 2 курс, 3 група.

 

     2 місце у змаганнях серед юнаків до 18 років у виді програми двоборство у ваговій категорії + 78 кг зайняв Максим Древіч – студент агробіологічного факультету, спеціальність агрономія, 1 курс, 3 група.

  

     Готував спортсменів до змагань Віталій Андріяш – викладач кафедри фізичного виховання, відповідальний за підготовку збірної команди студентів НУБіП України з гирьового спорту. Віталій Андріяш – спортивний суддя міжнародної категорії з гирьового спорту також був і головним суддею чемпіонату. Більше інформації про змагання можна переглянути на сайті Союзу гирьового спорту України (https://girisport.com.ua/).

Запрошуємо студентів НУБіП України, які відчувають в собі силу і

прагнення до вдосконалення до занять в секції гирьового спорту!

В’ячеслав Пархоменко,
заступник завідувача кафедри фізичного виховання
зі спортивної роботи
 

 

 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook