"Дебют першокурсника" на механіко-технологічному факультеті

23 вересня 2020, 23:23
    В неділю, 20 вересня, біля 11 корпусу було проведено дебют першокурсника під кураторством СО МТФ.
   Перед початком посвяти тоді ще майбутнім студентам нагадали про небезпеку коронавірусу та дотримання санітарних норм. Після цього голова студентської організації Стелла Гройсман представила свою команду та разом з присутніми прийняла новостворену присягу студента механіко-технологічного факультету, побажала успіхів, наполегливості та сумлінності в навчанні. Після чого першокурсники, поділившись на 3 команди, отримали завдання та прийняли участь в тематичному квесті. Всі учасники отримали подарунки: 3 місце - команда "Універсали"(отримали міні-сніданок студента), 2 місце - команда "50 на 50"(отримали 3 кавуна по 11кг), та почесне 1 місце - команда "Козачки" (отримали 4,5 кг тортів).

  21 вересня, з дотриманням всіх санітарних норм, біло проведено посвяту в студенти НУБіП України. 
   Студентам було представлено завідуючих кафедр, кураторів та керівництво факультету.

  Братішко В`ячеслав В`ячеславович, декан нашого факультету, привітав студентів, побажав міцного здоров`я, успіхів в навчанні та студентському житті. Далі слово взяв заступник декана з навчальної і виховної роботи Сівак Ігор Миколайович. Він нагадав про важливість дотримання належного санітарного стану кімнат в гуртожитках, недопустимість порушення правил і установ університету та побажав всім наснаги і удачі. 
  На посвяту завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнко Станіслав Миколайович, випускник механіко-технологічного факультету.
 
   Привітавши першокурсників, Станіслав Миколайович розказав про важливу роль випускників МТФ в аграрній сфері України, збадьорив та надихнув своїм прикладом на досягнення цілей.
   Далі першокурсники прийняли присягу та отримали студентські квитки від кураторів.

   Бажаємо Вам, наш перший курс, якомога більше незабутніх та яскравих моментів! І ласкаво просимо у велику і славетну родину механіко-технологічного факультету!!!

 

Віктор Ребенко, заступник декана механіко-технологічного факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook