Зустріч з першокурсниками

22 вересня 2020 року

22 вересня факультет економіки і природокористування запросив першокурсників на зустріч. Зважаючи на виклики сьогодення і ту ситуацію, яка склалася нині у нашій країні, зустріч відбулася у оnline режимі.

2


 

Вчорашні випускники шкіл, ліцеїв, технікумів та коледжів, а нині студенти факультету мали змогу познайомитися з усім різнобарв’ям студентського життя нашого інституту, динамічним сьогоденням і великим майбутнім, яке належить будувати саме першокурсникам.

 

Директор інституту, професор Мирон Жибак привітав студентів факультету з отриманням нового статусу та початком нового етапу у їх житті, звернув увагу на історію та традиції інституту, який є відокремленим підрозділом одного з найкращих університетів Східної Європи – Національного університету біоресурсів і природокористування України. У своєму виступі відмітив, що попереду їх чекає цікаве студентське життя, яке буде ставити свої вимоги до отримання нових знань та вмінь і для цього в інституті створені всі умови.

Із вітальним словом до першокурсників звернулася декан факультету, доцент Любов Ярема, яка ознайомила студентів з історією факультету, закцентувала увагу на ролі знань у сучасному світі та спеціальностях, за якими здійснюється підготовка фахівців, запевнила усіх присутніх студентів у правильності свого вибору, засвідчила важливість оволодіння знаннями за обраною спеціальністю.

1

 

Варто зазначити, що ряди студентів факультету поповнили 126 осіб і для більшості з них це не перша зустріч. Адже знайомство відбулося ще за часів вступної кампанії завдяки тому, що керівництво й науково-педагогічні працівники намагалися приділити увагу кожному абітурієнту, особисто інформували, супроводжували та консультували вступників.

Любов Ярема роз’яснила особливості навчального процесу за карантинних умов, представила першокурсникам керівний склад факультету, завідувачів кафедр, кураторів груп, зазначила, що студентське життя хоч і сповнене багатьох труднощів, але результат не змусить себе чекати, якщо до навчання ставитись відповідально.

Завідувачка навчальним відділом, доцент Галина Христенко  ознайомила студентів із структурою факультету, особливостями освітнього процесу, графіком навчального процесу та розкладом занять, також зосередила увагу здобувачів вищої освіти на особливостях забезпечення навчального процесу в умовах пандемії, наголосивши на тому, що колектив інституту зі своєї сторони вживає всі можливі заходи для забезпечення дотримання карантинних вимог.

Про студентське дозвілля, поселення в гуртожиток, самоврядування студентства розповіла заступниця декана, старший викладач Ірина Стемковська.

Завідувачі випускових кафедр Ірина Гурська та Світлана Герчанівська ознайомили здобувачів з діяльністю кафедр, існуючими заходами, науковими гуртками та можливостями реалізувати свій творчий потенціал з урахуванням здібностей кожної особистості окремо.

Завідувачка відділу навчально-науково-інноваційної діяльності Світлана Судомир відмітила, що окрім навчання в закладі вищої освіти студенти можуть брати участь у «Міжнародній кредитній мобільності», яка зосереджена на короткострокових програмах обміну: кредитну мобільність на навчання (3-12 міс.) та на практику (2-12 міс.), що сприятиме професійному росту здобувачів та підвищить рівень розуміння інших культур, а також допоможе у розвитку практичних навичок та подальшому працевлаштуванні.

3

 

Куратори груп Ореста Боднар і Зоряна Герасимів ознайомили студентів із списком груп та планом виховної роботи в першому семестрі 2020-2021 навчального року.

Наприкінці заходу декан факультету відповіла на питання першокурсників, сказала теплі напутні слова у нове студентське життя, побажала великих звершень і досягнень у навчанні.

Тож вітаємо першокурсників у родині факультету економіки і природокористування, бажаємо міцного здоров’я, успіхів у навчанні, дружньої атмосфери, цікавих подій!

 

Деканат факультету економіки і природокористування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook