Відкритa лекція на тему: «Team formation» з дисципліни «Управління командною взаємодією»

21 вересня 2020 року
17 вересня 2020 року відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Артюх Тетяни Олександрівни з  дисципліни «Управління командною взаємодією» для студентів 3-го курсу англомовної групи факультету аграрного менеджменту, спеціальності «Менеджмент» на тему: «Team Formation». У межах цієї дисципліни студенти вивчать теоретичні основи та набудуть практичні навички управління командами.
 
 
Лекція проводилася відповідно до поданого плану та була викладена викладачкою у повному обсязі. Тетяна Артюх  добре володіла матеріалом, працювала з аудиторією, зосереджуючи увагу на зазначених питаннях, наводила аргументовані приклади. Презентація лекції була подана у доступній формі та логічно доповнювала лекційний матеріал викладача.
 
 
На відкритій лекції були присутні: завідувачка кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Резнік Н.П., к.е.н., доценти кафедри Гогуля О.П. та Харченко Г.А., к.е.н., заступник декана факультету аграрного менеджменту Карпенко Л.Ф. Викладачі позитивно оцінили  фаховість рівня лектора та проведеного нею заняття. Студенти відзначили актуальність теми, інноваційні підходи щодо матеріалу та доступність його подання.
Лекція була проведена з дотриманням усіх карантинних норм.
По закінченню  заняття присутні викладачі та студенти заповнили анкети, в яких поставили оцінки викладачу за проведене заняття.
 
Ганна Харченко,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook