Пандемія не перешкода! Підписано угоду про співпрацю з Аграрним університетом Таміл-Наду (Індія)

21 вересня 2020 року
     НУБіП має тісні зв’язки з більше ніж 120 університетами по всьому світу, а з восьмома університетами діють угоди про подвійні дипломи. 18 вересня в рамках онлайн-зустрічі підписано угоду з Аграрним університетом Таміл-Наду (Індія). 

     Під час зустрічі ректори обох університетів коротко представили свої університети та відзначили важливість розвитку міжнародної співпраці в час пандемії COVID-19.
     На зустрічі зі сторони Аграрного університету Таміл-Наду були присутні: Dr. N. Kumar, ректор; Dr. J.S. Kennedy, декан, Школа післядипломної освіти; Dr. B. Shridar, декан факультетусільськогосподарського інжинірингу; Dr. P. Subramanian, завідувач кафедри інжинірингу відновлювальної енергетики.

     НУБіП України на зустрічі представляли: Станіслав Ніколаєнко – ректор університету, проректор – Вадим Ткачук, завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій – Андрій Жильцов, професор кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій – Микола Заблодський.

     Співпраця поміж науковцями університету розпочалася з Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Індія про науково-технічне співробітництво протокол сьомого засідання Спільного українсько-індійського комітету з питань науково-технічного співробітництва від 9 жовтня 2018 року та розпорядження Міністерство освіти і науки України № 47 від 18 січня 2019 року, № 861 від 24.06.2020 року про фінансування українсько-індійських дослідницьких проєктів на 2019-2021 роки, Національний університет біоресурсів і природокористування України та Аграрний університет Таміл-Наду, штат Коїмбатур, Індія реалізував двосторонній проєкт "Науково-технічна основа для створення комплексу енергетичних технологій переробки біомаси для отримання речовин з новими властивостями та підвищення їх комерційної цінності" (керівник проєкту – проф. Жильцов Андрій Володимирович).

Олександр Лабенко
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook