Випускник столичного ліцею «Наукова зміна» Іван Макодзей про власний вибір та очікування від навчання у НУБіП України

16 вересня 2020 року

— Іване, вітаю – Ви студент першокурсник факультету інформаційних технологій нашого університету! Наскільки складно для Вас було здійснити вибір майбутньої професії та обрати заклад освіти для навчання? 

— Свій вибір майбутньої професії я зробив уже давно. У мене ні на хвилину не закрадались сумніви щодо того, чим би я хотів займатися у житті. І це не тому, що ІТ – це найпопулярніші спеціальності, а це те, чим мені дійсно цікаво займатися. Я обрав спеціальність “Комп’ютерна інженерія”, в основі якої комп’ютерні системи та мережі, системне програмування, спеціалізовані комп’ютерні системи, а це саме те, що б я хотів опанувати під час навчання. 

— Я розумію, що комп’ютерна інженерія частково пов’язана з іншими ІТ спеціальностями, але мене приваблює в ній проектування та розроблення комп’ютерних систем. Я маю надію, що навчання в університеті дасть мені основу та поштовх до опанування майбутньою професією. Я дякую долі, що зміг вступити на навчання за обраною спеціальністю за кошти держбюджету, і впевнений, що факультет інформаційних технологій НУБіП України допоможе мені здобути омріяний фах.

— Іване, бажаю легкого старту у марафоні фахового становлення та яскравого студентського життя!


Розмовляла
Олена Кузьмінська,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook