Робоча нарада ННП кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

16 вересня 2020 року

     15 вересня відбулася робоча нарада ННП кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського на чолі з завідувачкою кафедри, на якій першочергово розглянуто питання дотримання особистих заходів безпеки працівниками кафедри в умовах карантинних обмежень у зв’язку із переходом міста Києва до помаранчевої зони.

Надія Резнік повідомила присутнім організаційні особливості проведення 17 вересня 2020 он-лайн тренінгу «Школа першокурсника-2020» та представлення презентації на ньому кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського. Також,  надала інформацію щодо проведення 21 вересня 2020 року на стадіоні НУБіП України посвяти 1-го курсу в студенти.
Очільниця кафедри детально проінструктувала науково-педагогічних працівників щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм за таких умов познайомила присутніх зі сценарієм проведення посвяти першокурсників у студенти на факультеті аграрного менеджменту.
Крім того, на робочій нараді було обговорено ряд поточних питань щодо міжнародної діяльності кафедри, досконалого наповнення ЕНК тощо.  
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook