Міжнародна наукова конференція «Виклики сучасної економіки»

15 вересня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

          13-15.09.2020 викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту НУБіП України прийняли  участь у роботі Virtual International Scientific Conference «Challenges of Contemporary Economics», Warsaw, Poland.

Міжнародна конференція «Challenges of Contemporary Economics» (CCE 2020) стала спадкоємницею конференції, організованої у 2017 році під назвою «Global Economy for Sustainable Development and Prosperity»  (GEG 2017) .

Д.е.н., проф. Мостенська Т.Л. та д.е.н., доц. Луцяк В.В. представили результати наукового дослідження «Socially Responsible Marketing: Assessment of the State of Implementation». В доповіді представлено  оцінку реалізації соціально відповідального маркетингу в системі управління підприємством та визначено основні напрями взаємодії зі стейкхолдерами для підвищення ефективності функціонування підприємства та набуття стійких конкурентних переваг.

В ході конференції близько 200 дослідників та практиків з різних країн світу взяли участь у зустрічах та дебатах. На конференції було представлено близько 150 наукових доповідей.

Програма конференції доступна за посиланням https://cce.vizja.pl/

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook