Валерія Грищенко – Чому я вибрала для навчання НУБіП України?

9 вересня 2020 року
    Навчання – це дуже цікавий процес, який забирає велику частину часу та уваги. Крім того, навчання формує подальший життєвий шлях та впливає на якість самого життя в перспективі. Тому дуже важливо вчитися там, де можна здобути потрібну професійну підготовку.

    Я, студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України, гуманітарно-педагогічного факультету. Мій вибір зупинився на цьому навчальному закладі, тому що тут навчають спеціальностям, які вже через декілька років стануть провідними і тим, які зараз є найбільш потрібними. Друге – через викладацький склад, більшість викладачів мають звання доцента, а деякі кандидата наук і це не може не тішити, так як я розумію, що мене будуть навчати досвідчені спеціалісти своєї справи. Третє – це подвійний диплом, який студенти отримають після закінчення навчання. І це є неймовірно, адже переді мною відкриваються шалені шанси на працевлаштування за кордоном.

    Тому, можу сказати, що з гідністю нестиму звання студентки Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Розмову провела Надія Діра,
асистент кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook