Вероніка Горицька: Обираю НУБіП, щоб стати кваліфікованим перекладачем з німецької й англійської мов

4 вересня 2020, 18:27

    Мене звати Горицька Вероніка, я проживаю у місті Сміла, що знаходиться у Черкаській області. З другого по одинадцятий клас я поглиблено вивчала англійську мову, у старших класах неодноразово ставала призером міських олімпіад, у 11 класі здобула третє місце на обласному рівні. Тому вибір професії був однозначним: майбутній фах має бути пов’язаний з іноземними мовами.

   Розглянувши безліч пропозицій щодо вступу в українські виші, зупинила свій вибір на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України. Цьому сприяло те, що університет має гарні відгуки, блискучу репутацію, професійний викладацький склад. Завітавши до університету як абітурієнт, відчула доброзичливе ставлення, впевнилася в тому, що програма навчання побудована на високому рівні. Привернула увагу можливість навчатися за програмами обміну студентів, перспектива отримати диплом європейського зразка.

   Взагалі, НУБіП склав приємне враження, і я з нетерпінням чекаю, коли зможу приєднатися до студентського життя у стінах цього навчального закладу.

Вероніка Горицька,
абітурієнтка спеціальності «Філологія (німецька мова)»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook