Виховна робота кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

4 вересня 2020 року

25 серпня 2020 року розпочався новий навчальний рік у НУБіП України. Цей рік є незвичайним та ставить перед цілим суспільством нові виклики. Тепер, окрім традиційного контролю відвідування студентами пар та моніторингу місця їх перебування у вільний від навчання час, куратори груп повинні відстежувати будь-які проблеми зі станом здоров’я студентів ввірених груп. Саме такі завдання перед колективом факультету аграрного менеджменту поставив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук. 

У цьому зв'язку  активізувалася виховна робота кафедр факультету. Зокрема, наставниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту  під керівництвом завідувача кафедри члена-кореспондента НАН України, доктора економічних наук, професора Лідії Шинкарук було проведено кураторські години у ввірених групах.

Уже у перший день занять наставником 3 академічної групи 4 курсу Катериною Алексеєвою  було проведено кураторську годину у дистанційному режимі.

У ході розмови студенти були поінформовані щодо необхідності дотримання санітарно-гігієнічних норм в умовах пандемії коронавірусу, уникнення масових заходів, носіння захисних масок. Також студенти були попереджені про необхідність відвідування пар в університеті згідно розкладу. Відсутність на парах є можливою тільки в разі наявності поважних причин, зокрема, пов’язаних з погіршенням стану здоров’я. Останнім питанням, яке було розглянуто під час кураторської години, було питання поселення та проживання у гуртожитку.

31 серпня 2020 року було проведено кураторську годину наставником 3 групи 3 курсу спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Аллою Сухановою.

Одне з перших питань, яке турбувало студентів було питання продовження карантину на території України. Куратор повідомила, що навчання буде відбуватися згідно графіку навчального процесу і тому найголовнішою умовою є відвідування занять, щоб у подальшому не виникало ніяких питань з навчанням. На зустрічі відбулося переобрання старости: майже 70% студентів проголосували за Яцюту Євгена та заступника – Аністратенко Даніеллу. 

З початком навчального року відбулась чергова онлайн зустріч наставника групи, старшого викладача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Анни Дергач  з магістрами 2-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

В ході спілкування Анна Вадимівна, в першу чергу, наголосила на необхідності і надалі дотримуватись усіх карантинних вимог не тільки в стінах НУБіП України, а і в повсякденному житті та пильно слідкувати за своїм здоров’ям. Також магістри були ознайомлені із графіком навчального процесу на наступний навчальний рік та розкладом. Не оминуло увагою і питання обов’язкового відвідування занять: як аудиторних, так і дистанційних. Також наставник нагадала своїм підопічним, що часу для написання магістерських робіт лишилось мало, тому необхідно прискоритися.

Узагальнила Катерина Алексеєва,

доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook